Informatie en aanmelding - VN Panel Het Hogeland

Logo VN Panel Hogeland
Waar loopt u tegenaan?
Ga naar de inhoud

Informatie en aanmelding

Vrienden van het VN Panel
Het VN Panel wil via de media, internet, video en film, evenementen, bijeenkomsten, sport en spel, aan de burgers in de gemeente Het Hogeland, overbrengen waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. Voor deze organisatie en projecten heeft het panel ondersteuning en begeleiding nodig. Het VN Panel Het Hogeland wordt op geen enkele wijze financieel gesteund of gefaciliteerd.

Om dit te realiseren is de "Vrienden van het VN Panel Het Hogeland" opgericht. Door Vriend van het VN Panel Het Hogeland te worden steunt u het panel bij het opkomen voor de rechten van mensen met een beperking op het gebied van wonen en zorg, opleiding, werk en inkomsten, vervoer, onbegrijpelijke formulieren en toegankelijkheid van gebouwen en evenementen.
Wij vragen een eenmalige bijdrage van € 10,-- maar ook een hogere of meer structurele steun wordt uiteraard op prijs gesteld.

Leden van de vereniging ontvangen onze digitale nieuwsbrief, de agenda van onze activiteiten en korte e-mail enquêtes. Zij krijgen tevens toegang tot ons Vertelpunt op de website en kunnen meedenken met onze projecten en acties.

Indien u eventueel bereid bent om het VN Panel met de broodnodige raad en daad bij te staan, kunt u dit op het contactformulier aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te bekijken op welke wijze dit gestalte kan krijgen.

U kunt lid worden van de Vriendenkring door invulling van het onderstaande formulier. U wordt gevraagd om gelijktijdig een bedrag van minimaal € 10,- over te maken op bankrekening NL26 INGB 0007 8033 96 t.n.v. VN Panel Hoogeland te Winsum o.v.v. uw naam en "bijdrage Vrienden van het VN Panel". Na ontvangst hiervan ontvangt u van ons een bevestiging.

Wilt u eerst nog meer informatie. neemt u dan gerust even contact met ons op.
Dat kan telefonisch via 06-25172490, per e-mail via vnpanelhethogeland@gmail.com of via het contactformulier.
Aanmeldingsformulier Vrienden van het VN Panel Hoogeland
Ja dat wil ik
Nee dat wil ik niet

 © VN Panel Het Hogeland (2020)
Webdesign & onderhoud:
logo vn
Terug naar de inhoud